Gerssen Adviesgroep

Uw administratiekantoor voor Leidsche Rijn en omstreken
Fiscaal adviesJaarrekening
“Wij bieden totaaloplossingen voor het MKB op alle gebieden van administratieve- en belastingdienstverlening”

Jaar ervaring

Tevreden klanten gingen u voor

Medewerkers staan voor u klaar

Gerssen Adviesgroep is een administratie- en belastingadvieskantoor in De Meern dat gespecialiseerd is in het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale dienstverlening en allerhande (salaris) administratieve en juridische dienstverlening. Vanuit onze vestiging in De Meern, aan de rand van Utrecht, bieden we totaaloplossingen aan klanten in uiteenlopende branches in het midden- en kleinbedrijf en starters. Wij proberen onze klanten een zo compleet mogelijk pakket van diensten aan te bieden. Dit biedt als voordeel dat u al uw financiële, fiscale en juridische zaken bij ons kunt onderbrengen zonder afhankelijk te zijn van meerdere partijen. Als ondernemer doet u er alles aan om relaties te overtuigen van uw diensten of producten. Of u bent al druk bezig met een aantal opdrachten en moet u volledig focussen op de commerciële activiteiten. De overheid eist van ondernemers dat zij een correcte administratie bijhouden. Ook dient u op de hoogte te zijn van vergunningseisen, verordeningen en fiscale verplichtingen. Administratieve zaken waar u geen tijd voor (over) heeft. Gerssen Adviesgroep helpt graag uw financiële administratie op deskundige wijze op de rails te zetten en bij te houden. We maken u vertrouwd met de administratie van uw onderneming!

Tevreden klanten

Mijn naam is Richard Timmerman, in 2007 heb ik samen met mijn toenmalige compagnon het bedrijf Vermeulen sloop- en Milieutechnieken gekocht. Ron Gerssen heeft voor ons de volledige opbouw qua BV structuur, financiële organisatie en begeleiding gedaan voor de aankoop. In 2009 is de recessie binnen onze branche toegeslagen waardoor wij in zwaar weer terecht zijn gekomen, mede door Ron Gerssen zijn adviezen, positieve inbreng realiteitszin, zijn we toch door deze moeilijke en slechte tijd heen gekomen. Begin 2013 (nog steeds in de slechte periode) heeft de Deutsche Bank aangegeven alle MKB bedrijven niet meer van dienst te willen zijn en bancaire zaken te beëindigen. Ook hierin heeft Ron Gerssen bemiddeld en dankzij zijn contacten een nieuwe financierder (ING) voor ons bedrijf weten te vinden tegen passende voorwaarden. Eind 2013 zijn mijn compagnon en ik uit elkaar gegaan en heeft wederom Ron Gerssen alles voor alle partijen tot een goed einde gebracht naar ieders tevredenheid. Vanaf dit moment tot heden heeft wederom Ron Gerssen mij gesteund in de opbouw van mijn bedrijf met zeer goede resultaten. Door hem regelmatig als sparring-partner en klankbord met betrekking tot investeringen, groei en advies ziet de toekomst er positiever uit dan ooit. Ik zou eenieder aanraden om gebruik te maken van de recht door zee, kennis en ervaring, toegankelijkheid  en oplossingsgerichtheid van Ron Gerssen en zijn bedrijf met kundige werknemers.
Richard Timmerman

Eigenaar, Vermeulen Sloop- en Milieutechnieken

Wij doen al jaren naar volle tevredenheid zaken met Gerssen Adviesgroep.

Voor onze ondernemingen verzorgen zij de salaris-administraties, jaarrekeningen en belastingaangiftes.

Ook adviseert Ron Gersen ons wekelijks op het gebied van vermogen, investeringen en leningen.

Al onze administratieve, financiële en fiscale vraagstukken worden in no time opgelost.

Ron is een goed en vakkundig adviseur, waarmee je snel kunt schakelen.

Onze samenwerking met het team van Gerssen Adviesgroep is kortom bijzonder prettig én succesvol.

Marcel de Groot

Partner, GDG Agro Groep & GDG Investments

Ron doet al jaren voor mij de administratie, sinds ik in 2006 met mijn eerste bedrijf begon. Gerssen Adviesgroep verzorgt voor mijn bedrijf de BTW aangifte, loonaangifte en de jaarrekening. Ook de inkomstenbelasting wordt jaarlijks netjes verzorgt. In het begin spaarde ik alle bonnetjes op in een schoenendoos, en bracht deze elk kwartaal langs. Sinds een paar jaar kan dit nu elektronisch, want er wordt goed gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen. Zodra ik een faktuur of bonnetje binnenkrijg, even inscannen met m’n iPhone, en klaar! Kortom, een tevreden klant.
Edwin Schoonheim

Eigenaar, Web2action

Share This